ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

 

Διεθνείς μεταφορές | Ιωάννινα


Στην PIPERIS TRANSPORT που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, ειδικευόμαστε στις οδικές μεταφορές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Η ομάδα έμπειρων οδηγών μας γνωρίζει καλά τη διαδρομή μεταξύ των δύο χωρών και μπορεί να εξασφαλίσει την έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση του φορτίου σας.

Η ομάδα μας γνωρίζει τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις για τη μεταφορά εμπορευμάτων μεταξύ των δύο χωρών και μπορεί να σας βοηθήσει με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, όπως:
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ LTL
(LESS THAN TRUCKLOAD)


Μπορούμε να μεταφέρουμε μικρότερες αποστολές φορτίου σε όλη τη χώρα, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία δρομολόγησης για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση.
FTL
(ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΟΡΤΙΟ)


Για μεγαλύτερες αποστολές, διαθέτουμε έναν στόλο φορτηγών και ρυμουλκούμενων που μπορούν να φιλοξενήσουν φορτίο οποιουδήποτε μεγέθους.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΡΟΤΣΑ


Διαθέτουμε στόλο φορτηγών με επίπεδη καρότσα, τα οποία είναι εξοπλισμένα για να χειρίζονται υπερμεγέθη και ακανόνιστου σχήματος φορτία.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ

Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς, προσφέρουμε επίσης επιλογές βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης αποθήκευσης, καθώς και υπηρεσίες διανομής για να βοηθήσουμε στον εξορθολογισμό της αλυσίδας εφοδιασμού σας.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στη διαχείριση εξειδικευμένων μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων υλικών και των υπερμεγεθών φορτίων.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να ζητήσετε μια προσφορά και να μάθετε περισσότερα
για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας σε μεταφορές.